augusztus 5, 2022

Összes termékünk

Játék neve Fotó Leírás Ár
1.

Dobókocka – pöttyös

35 x 35 cm méretű – óriás dobókocka.

Anyaga: habszivacs belső, cipzárral levehető és mosható textil bevonattal.

Színe: kék, zöld vagy piros.

Mérete: 35 x 35 cm.

18.000 Ft + ÁFA / db

2.

Dobókocka – egyedi

35 x 35 cm méretű – óriás dobókocka.

Anyaga: habszivacs belső, cipzárral levehető és mosható textil bevonattal.

Színe: egyedi

Mérete: 35 x 35 cm

30.000 Ft + ÁFA / db

3.

Bevásárló táska

Ki ne szeretne önállóan bevásárolni hétvégére? Itt a lehetőség, hogy kipróbálja magát kicsi és nagy! A játék nyertese az, akinek legelőbb sikerül beszerezni mindent, ami a bevásárló listáján szerepel! Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

4.

Érzékenyítő társas

Kíváncsi vagy milyen lehet fogyatékkal élni? Vajon kinek egyszerűbb az élete? Milyen nehézségek és akadályok állnak utadba! Próbáld ki! Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

5.

Időutazós társas

Utazz velünk a múltba! Tedd próbára magad, megállnál-e a lábadon a középkorában? És ha az ókorba térnénk vissza? Lépj a fáraók földjére, vagy a dinoszauruszok közé! Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

6.

Mese társas

Kipróbálhatjuk, mennyire ismerjük a meséket! Tudjuk-e a törpék nevét? Ki volt az a kitagadott egyfejű sárkány, aki rózsabimbó szeretett volna lenni? Kinek volt segítségére egy üvegcipő? Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

7.

Pénzügyi társas

Próbára tesszük pénzügyi ismereteinket! Ahol a közismert Gazdálkodj okosan játék végetér, ott kezdődik a mi játékunk! Bebújunk egy család bőrébe, és megpróbálunk egy hónapot ügyes gazdálkodással, pozitív mérleggel zárni! Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

8.

Szakács társas

Most végre főzhetsz magadnak! Ebben a konyhai társasban kipróbálhatjuk, vajon ismerünk-e minden fortélyt, ami egy jó ebéd elkészítéséhez elengedhetetlen? Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

9.

Űrhajós társas

Itt az igazi űrkaland! A Földről indulunk expedíciónkra, melynek során több bolygót is érintünk. A bolygókról az expedíció feladatait végrehajtva érkezünk vissza a Földre. Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

10.

Turista társas

A játék során egy képzeletbeli hegyet mászunk meg, miközben megismerkedünk az erdei túrák íratlan szabályaival, veszélyeivel és szépségeivel. Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

11.

Vendéglős társas

Elvarázsolt már valaha a felszolgálók memóriája? Egyensúlyérzékük? Ügyességük? Udvariasságuk? Akkor ebben a játékban próbára teheted magad! Megállnád-e a helyed felszolgálóként? Időben asztalra kerül-e a vendégek rendelése? Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

12.

Vizes társas

Óriás vizes társast játszunk, anélkül, hogy bárki vizes lenne. A játék során megismerkedünk a víz tulajdonságaival, felhasználásával, vizes közmondásokkal és dalokkal. Megvásárolható:

280.000 Ft + áfa.

13.

Egyedi társas

Méretvariációk

Saját játékszabály, saját grafika!

Kétféle méretben gyártjuk a játékokat: 3×5 m és 2×3 m; 20 és 40 mezős változat.

Témától függően kiegészítőkkel.

Megvásárolható:

egyedi ár

14.

Testreszabható társas

Meglévő játékainkat dinamikus játékszabállyal igazítjuk vállalkozása profiljához. Az alábbi két táblához vállalkozása, képzése, saját tematikája mentén egyedi játékszabályt generálunk.

(A játék megvásárlása esetén.)

Megvásárolható:

egyedi ár