augusztus 5, 2022

Használati útmutató

Tisztelt Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megvásárolta a Tengerecki Óriás Társasjátékot.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el kezelési útmutatónkat, hogy a Tengerecki Óriás Társasjátékot olyan módon tudja használni, tisztítani, tárolni, hogy abban hosszú ideig öröme teljen.

HASZNÁLAT:

Javasoljuk, hogy a játéktáblán tartózkodó személyek lehetőleg mezítláb vagy zokniban, harisnyában legyenek. Ha mindenképpen elkerülhetetlen a cipőben való játék, érdemes a mellékelt cipővédő műanyag fóliát használni. Ezek beszerzése a későbbiek folyamán a gyógyászati segédboltokban lehetséges. Ez a védelem azért szükséges, mivel a cipő szennyeződést vihet fel a játéktáblára, illetve akartalan megcsúszással letörölhetetlen csíkokat okozhat és a felfestést is jobban koptatja.

A játéktáblán játékvezetőn kívül egyszerre maximum 6 személy tartózkodjon. Ez a játék élvezetes és zavartalan lebonyolítása érdekében ajánlott.

Egyéb tevékenység: mint futkározás, csúszkálás, ugrálás szintén a játéktábla sérüléséhez vezethet. (Gyűrődések, kopás, a ruhákon található fémek – zipzár, díszgomb- maradandó károsodást okozhatnak!)

TÁROLÁS

Javasoljuk a játéktábla feltekert állapotban történő tárolását. A hajtogatás, gyűrés hosszú távon a játék károsodását okozhatja (hajtás élek, sarkoknál megtörhet a játék, ezáltal a festék megkophat, a tábla lyukadhat, stb.)

Amennyiben nincs lehetőség feltekert (szőnyeg formában) történő tárolásra, úgy javasoljuk, igyekezzenek minél kevesebb, laza hajtással összehajtani.

TISZTÍTÁS:

JÁTÉKTÁBLA:

Javasoljuk, hogy a játék végeztével egy partvissal söpörjék át a játéktáblát, hogy a véletlenül felkerült homokszemek, egyéb szennyeződések ne károsítsák a felületet a tábla feltekerése és tárolása közben.

A játéktábla anyaga időjárás álló, tehát ha eső, víz, sár éri, önmagában nem károsodik, de ez esetben mindenképpen meg kell tisztítani, melyet, szappanos vagy vegyileg semleges tisztítószeres langyosvízzel lehet megtenni. SEMMILYEN OLDÓSZERES, MARÓ VEGYSZERT NEM SZABAD HASZNÁLNI!

Tisztítás után gondoskodni kell a játék szárításáról, és csak teljesen száraz állapotban tekerjék össze!

KÖPENYEK ÉS HÁTIZSÁKOK:

A pamut és műszál keverék köpenyek és hátizsákok 30 fokon moshatóak, a köpenyek alacsony hőfokon vasalhatók.

DOBÓKOCKA:

A dobókocka belseje könnyű műanyag szivacs. Külső burkolata textil, mely a cipzár segítségével könnyen eltávolítható és 30 fokon mosható.

 

A játékokhoz tartozó kiegészítők utólag külön is megvásárolhatóak, pótolhatóak.

Megrendelhetők az kulturbarlang@kulturbarlang.hu e-mail címen, vagy Tolmácsi Jánosnál a 20/415-7286 telefonszámon.