augusztus 5, 2022

Óriás Társas

Az Óriás Társas

Játék van ezer féle, de olyan, aminek a vendégek is a részesei, amiről még hónapok múlva is beszélnek, amiért képesek már a rendezvényed kezdete előtt sorban állni… nos, ilyen csak egy van.

Üdvözlünk a Tengerecki Óriás Társasjátékok világában, egy fantasztikus mesebirodalomban, ahol mindenkit elvarázsolunk egy-két órácskára. Ahol igazi a pálya, izgalmas a kihívás, hatalmas a dobókocka és a játékos a bábu.

Mitől óriás az Óriás Társas?

Az Óriás Társasjátékok alapterülete 15 négyzetméter, a mezők pedig elég nagyok ahhoz, hogy akár egy gyerek, akár egy felnőtt is kényelmesen elférjen rajtuk.

És akkor még nem beszéltünk a 35 x 35 cm-es hatalmas dobókockáról, mindenki kedvencéről!

Kik játszhatnak vele?

A játékot egyszerre 2-6 játékos játszhatja, egy játékmenet átlagosan 15-30 percig tart, ami elég hosszú ahhoz, hogy változatos legyen, de elég rövid ahhoz, hogy a legkisebbek se unják el magukat közben.

A dinamikusan átalakítható játékszabálynak köszönhetően akár több korosztály külön és együtt is játszhat a Tengerecki Óriás Társassal!

Mi a játék menete?

A különböző játékokat animátorok vezetik: koordinálják a játékosok dobásait, kérdéseket tesznek fel, feladatokat adnak, mérlegelik a válaszokat, rugalmasan kezelik a vitás helyzeteket és győzteseket hirdetnek.